MATHEMATICS
MIDDLE SCHOOL

A.3c+5a=33

a + c=115

B. 3a+5c=33

a + c=115

C. 5c+3a=115

c + a=33

D. 3c+5a=115

a +c

Answer: The answer is C. 5c+3a=115

c + a=33

if each child's ticket is $3 and there are 4 child tickets sold, then the total is 3×4 if each child ticket is $3 and there are "c" child tickets sold, the total is 3c for the childs tickets

c + a=33

if each child's ticket is $3 and there are 4 child tickets sold, then the total is 3×4 if each child ticket is $3 and there are "c" child tickets sold, the total is 3c for the childs tickets

COLLEGE

A company produces widgets in three factories, A, B and C. Factory A produces 20% of the widgets, factory B produces 45% of the widgets and factory C produces the remaining 35%. Of all widgets produced, 5% fail tolerance. Of those that fail tolerance, 25% were produced in factory A, 35% were produced in factory B and 40% were produced in factory C. In factory A, what percentage of the widgets produced fails tolerance?

Answer:

1.25% widgets from factory A fail.

Step-by-step explanation:

Probability of widgets that fail = 0.05

Probability of failing widget to belong from factory A = 0.25

Probability of failing widget to belong from factory B = 0.35

Probability of failing widget to belong from factory C = 0.40

Probability of factory A widgets failing = Probability of widgets failing * probability they belonged from factory A

Probability of factory A widgets failing = 0.05 * 0.25 = 0.0125

This probability stated as percentage: 1.25%

MIDDLE SCHOOL

It took 2/3 of an hour to complete her science homework. It took Bethany 3/4 of the amount of time to do her math homework as her science homework. How many more minutes did it take Bethany to complete her science than her math homework

We know there are 60 minutes in an hour. To find 2/3 of an hour we divide 60/3 to find 1/3 and multiply by 2 so:

60/3 = 20

20*2 = 40 minutes (which is 2/3 of an hour) to do science

We do the same thing with the 40 minutes. To find 1/4 of 40 minutes we divide 40 by 4 and then multiply it by 3 to get 3/4 so:

40/4 = 10

10*3 = 30 minutes

Then subtract the times 40-30 = 10 minutes

It took her 10 more minutes to complete her science homework.

Hope that helps

60/3 = 20

20*2 = 40 minutes (which is 2/3 of an hour) to do science

We do the same thing with the 40 minutes. To find 1/4 of 40 minutes we divide 40 by 4 and then multiply it by 3 to get 3/4 so:

40/4 = 10

10*3 = 30 minutes

Then subtract the times 40-30 = 10 minutes

It took her 10 more minutes to complete her science homework.

Hope that helps

HIGH SCHOOL

89180 as a fraction.

89180/1 is the fraction form of 89180

Answer:

89180/10,000

Step-by-step explanation:

HIGH SCHOOL

What is the slope of (2,3) , (6,7)

Answer:

If you're given two points (x1, y1) and (x2, y2), the slope is (y2 - y1)/(x2 - x1);

We have ( 7 - 3 )/(6 - 2) = 4 / 4 = 1;

Step-by-step explanation:

Answer:

4/4=1

Step-by-step explanation: