MATHEMATICS
HIGH SCHOOL

1. - 3x - 6 = 9

2. - 3x = 15

3. x = - 5

The property Tyra used in line 1 was the:

a) associative property

b) commutative property

c) distributive property

d) inverse property

Answer:

We have been given the equation

The first steps is given as

In this step, Tyra has distributed the term -3 over the parenthesis, as shown below

We know the distributive property is given by

Therefore, we can say that Tyra has used distributive property in the first step.

C is the correct option.

Answer:

Its the distributive property

MIDDLE SCHOOL

Which number is the solution of m+91=157 ( a:58 , b:66 , c: 68 , d: 248 )

Your answer would be B. 66

B:66

you have to subtract 157-91

:D

you have to subtract 157-91

:D

HIGH SCHOOL

It's been estimated that if you consume an extra 3,500 calories, you will gain 1 pound of fat. one can of soda contains 40 grams of sugar. sugar has 4 calories per gram. if a person drinks a six-pack of soda every day, how many pounds will he or she gain in 1 year?

We know that

1 can of soda---------------> 40 grams of sugar

if 1 gram sugar------------------------------------>has 4 calories

40 grams (1 can of soda)-----------------------> X

X=40*4=160 calories

then

1 can of soda--------------> has 160 calories

six-pack of soda every day--------------> 6*160=960 calories every day

in one year------------> 960*365=350400 calories in one year

if 3500 calories----------------> 1 pound of fat

350400 calories----------------X

X=350400/3500=100.11 pound

In one year she or he will gains 100.11 pound of fat

the answer is 100.11 pound

1 can of soda---------------> 40 grams of sugar

if 1 gram sugar------------------------------------>has 4 calories

40 grams (1 can of soda)-----------------------> X

X=40*4=160 calories

then

1 can of soda--------------> has 160 calories

six-pack of soda every day--------------> 6*160=960 calories every day

in one year------------> 960*365=350400 calories in one year

if 3500 calories----------------> 1 pound of fat

350400 calories----------------X

X=350400/3500=100.11 pound

In one year she or he will gains 100.11 pound of fat

the answer is 100.11 pound

HIGH SCHOOL

The speed of sound is approximately 340 m / s. How long will it take for the sound to travel from the batter to a spectator who is seated 30 meters away? How long will it take if the spectator is 150 meters away?

The first answer is 3/34 sec and the second answer is 15/34 sec.

Set up a proportion for these problems. For the first question,

340/1 = 30/x

Cross multiply:

340*x = 1*30

340x = 30

Divide both sides by 340:

340x/340=30/340

x = 30/340 = 3/34

For the second question,

340/1 = 150/x

Cross multiply:

340*x = 150*1

340x=150

Divide both sides by 340:

340x/340 = 150/340

x = 150/340 = 15/34

Set up a proportion for these problems. For the first question,

340/1 = 30/x

Cross multiply:

340*x = 1*30

340x = 30

Divide both sides by 340:

340x/340=30/340

x = 30/340 = 3/34

For the second question,

340/1 = 150/x

Cross multiply:

340*x = 150*1

340x=150

Divide both sides by 340:

340x/340 = 150/340

x = 150/340 = 15/34

MIDDLE SCHOOL

What is 5 less than n

- Expression: n - 5

- Explanation: There is no real number/ answer for this expression, because you don't know what number represents n.

- Explanation: There is no real number/ answer for this expression, because you don't know what number represents n.