MATHEMATICS
HIGH SCHOOL

Answer: Quotient means division, which is obvious by all the division answers.

It says "Quotient of 4 AND ..." which means that four will be on top and everything else will be on the bottom.

So now you have:

four over something unknown.

Reading the rest of the question, "the sum of a number and three"

Sum means addition, again obvious by the answer choices.

"a number" is an unknown, so we can set that to x

and this x is being added to by three, so therefore

x+3 would be in your denominator.

You final equation should look like this:;

OR answer choice A

It says "Quotient of 4 AND ..." which means that four will be on top and everything else will be on the bottom.

So now you have:

four over something unknown.

Reading the rest of the question, "the sum of a number and three"

Sum means addition, again obvious by the answer choices.

"a number" is an unknown, so we can set that to x

and this x is being added to by three, so therefore

x+3 would be in your denominator.

You final equation should look like this:;

OR answer choice A

MIDDLE SCHOOL

Johanna can jog 3000 ft in 5 minutes. if she jogs at the same rate how many feet can she jog in 8 minutes?

It would be 4800 because 3000÷5=600×8=4800

HIGH SCHOOL

Michael breeds chickens and ducks. Last month, he sold 5 0 5050 chickens and 3 0 3030 ducks for $ 5 5 0 $550dollar sign, 550. This month, he sold 4 4 4444 chickens and 3 6 3636 ducks for $ 5 3 2 $532dollar sign, 532. How much does a chicken cost, and how much does a duck cost?

X-chickens

y-ducks

Last month: 50x+30y=$550

This month: 44x+36y=$532

50x+30y=550;/10⇒5x+3y=55⇒5x=55-3y⇒x=11-3/5y

44x+36y=532;

x=11-3/5y

44*(11-3/5y)+36y=532⇒484+9.6y=532⇒9.6y=48

x=11-3/5y

9.6y=48⇒y=48/9.6⇒y=5

x=11-(3/5)*5⇒x=8

Cost of chicken is 8$ and cost of duck is 5$.

y-ducks

Last month: 50x+30y=$550

This month: 44x+36y=$532

50x+30y=550;/10⇒5x+3y=55⇒5x=55-3y⇒x=11-3/5y

44x+36y=532;

x=11-3/5y

44*(11-3/5y)+36y=532⇒484+9.6y=532⇒9.6y=48

x=11-3/5y

9.6y=48⇒y=48/9.6⇒y=5

x=11-(3/5)*5⇒x=8

Cost of chicken is 8$ and cost of duck is 5$.

MIDDLE SCHOOL

9 stores is 3% of x stores

^ We converted to a fraction

^ We took the total number of stores and divided it with out answer.

Answer: x stores = 300

3/100=0.03 and 9/0.03=300

so the answer is 300

so the answer is 300

MIDDLE SCHOOL

What is 30 tens in standard form?

The answer to that would be 300. Hope this helps you out!