# What is 2X+54+-9/14???

2X + 747 /14

Step-by-step explanation:

Replace all occurrences of + − with a single −. A plus sign followed by a minus sign has the same mathematical meaning as a single minus sign because

1 ⋅ − 1 = − 1 2X + 54 − 9/14.

To write 54 as a fraction with a common denominator, multiply by 14/14.

2X + 54⋅ 14/14 −9/14.

• Combine 54 and 14/14.

2X + 54 ⋅ 14/14 − 9/14.

• Combine the numerators over the common denominator.

2X + 54 ⋅ 14−9/14

You would need to simplify the numerator.

• Multiply 54 by 14.

2X + 756 − 9/14.

• Subtract 9 from 756.

Hope it help:)

are you a ped0 because im only 12 and you're 18

brainly.com/question/14899918

## Related Questions

Kristen has \$16.26 for a buffet. There is an entrance fee of \$5.31 with a \$2.96 charge for every pound of crab legs ordered. This situation is modeled by the equation 2.96p + 5.31 = 16.26, where p represents the number of pounds of crab legs ordered. How many pounds of crab legs can Kristen eat at the buffet? (round to the nearest tenth of a pounds of crab legs ordered)

Step-by-step explanation:

8 pounds

8 pounds

Step-by-step explanation:

What is 9.868+6.329 =

The distance of planet Jupiter from the Sun is approximately 7.8 ⋅ 108 kilometers, and the distance of planet Saturn from the Sun is 1.5 ⋅ 109 kilometers. About how many more kilometers is the distance of Saturn from the Sun than the distance of Jupiter from the Sun?

About how many more kilometers is the distance of Saturn from the Sun than the distance of Jupiter from the Sun = 7.2 x 10⁸ kilometers

Step-by-step explanation:

The distance of planet Jupiter from the Sun is approximately 7.8 x 10⁸ kilometers

The distance of planet Saturn from the Sun is 1.5 x 10⁹ kilometers

Difference in distances

d = 1.5 x 10⁹ - 7.8 x 10⁸ = 15 x 10⁸ - 7.8 x 10⁸

d = 7.2 x 10⁸ km

About how many more kilometers is the distance of Saturn from the Sun than the distance of Jupiter from the Sun = 7.2 x 10⁸ kilometers

Distance of Jupiter to sun:
7.8*108=842.4
Distance of Saturn from sun:
1.5*109=163.5

difference:
842.4-163.5=678.9

The number of fruit tarts that a baker makes each day is 40% of the total number of desserts she makes. On Monday, the baker makes 90 desserts total. What is the number of fruit tarts the baker makes on Monday? Question 3 options:

36

50

54

225