# Melaine has written 5/6 of her essay. she has written 15 pages so far. How long does her entire essay have to be?

18

Step-by-step explanation:

3*5=15

Therefore, every time  she completed 3 pages that was a mark down.

3= 1/6     12=4/6

6=2/6     15=5/6

9=3/6     18=6/6 or 1 whole

## Related Questions

If y=mx+b is the equation of a line perpendicular to the line y=5x-2, what is the value of m

The value of m is .

Step-by-step explanation:

As given

If y=mx+b is the equation of a line perpendicular to the line y=5x-2 .

By using the property

Line perpendicular to another line  has a slope that is the negative reciprocal of the slope of the other line.

Thus

Therefore the value of m is .

The answer would be the negative reciprocal of 5, so -1/5.

PLEASE HELP ! The total cost after tax to repair Kimber's cracked phone screen is represented by 0.04(30h)+30h where h represents the number of hours it takes to repair Kimber's phone. What part of the expression represents the amount of tax she must pay? EXPLAIN YOUR ANSWER IN COMPLETE SENTENCES! thank you

Answer: The term 0.040(30h) represents the amount of tax she must pay.

Explanation:

The functin 0.04(30h) + 30h, has two terms; the second term, 30h, represents cost due to h hours at at unit of 30, and the first term 0.04(30h) is the additional amount due to the taxes over h hours at the unit rate of 30.

When you add a tax rate of 4% to 30h, you get the the amount of taxes over the 30h.

The calcualtion is: (4/100)×(30h) = 0.04(30h). Hence, you conclude that 0.04(30h) is the amount of tax she must pay.

term 0.040 (30 h) represents the amount of tax she must pay.

Step-by-step explanation:

we are given

functin= 0.04(30h) + 30h,

this function has two terms;

first term is=0.04(30h)

and  2nd term is= 30h,

2nd term which is 30h represents cost due to h hours at at unit of 30,

while

the first term 0.04(30h) represents the additional amount due to the taxes over h hours at the unit rate of 30.

Tour players Harry, Ron, Harmione and Ginny are playing a card game. A deck of 52 cards are dealt out equally. If Harmione and Ginny have a total of 8 spades among them, what is the probability that Harry has 3 of the remaining 5 spades?

Step-by-step explanation:

Given : Tour players Harry, Ron, Harmione and Ginny are playing a card game.

. A deck of 52 cards are dealt out equally.

Then, the number of card each person has =

If Harmione and Ginny have a total of 8 spades among them, then the total cards the total spades left = 13-8=5

Now, the number of ways to get 3 of 5 spades :

Number of ways to draw remaining 10 cards :

Also, the total cards Harmione and Ginny have = 13+13=26

Then the total cards left = 26

The number of ways to get 13 cards for Harry :

Now, the probability that Harry has 3 of the remaining 5 spades :_

Hence, the probability that Harry has 3 of the remaining 5 spades= 0.339 (approx)

8x - 2y = 16
Find the x- and y- intercepts