MATHEMATICS
MIDDLE SCHOOL

Answer:

It would take Clark 4 hours to catch Mitchell

Speed is the ratio of total distance travelled to total time taken. It is given by:

Speed = distance / time

Let d represent the distance at which Clark catches Mitchell. Also, t should represent the time.

For Mitchell:

60 = d/t

d = 60t

Clark left Detroit 1 hour later. Hence:

75 = d/(t - 1)

d = 75t - 75

60t = 75t - 75

15t = 75

t = 5 hours

t - 1 = 5 - 1 = 4 hours

It would take Clark 4 hours to catch Mitchell

Find out more at: brainly.com/question/22610586

HIGH SCHOOL

What is the slope of Y=0?

The slope is 0!! any horizontal line, like y = 1, y = 2, y = any other number, has a slope of 0. because it's a horizontal line, it's flat, so there isn't any incline or decline. just as a note: vertical lines (x = 1, etc.) have an undefined slope.

HIGH SCHOOL

If ru is a median of rst find ru

Answer:

answer is 11

Step-by-step explanation:

Wouldnt it still be rst like the other

MIDDLE SCHOOL

If i buy 3.5 meters of ribbon how many laces can i make if i need 15.5 cm per each lace

1 meter = 100 cm

So 3.5*100=350 cm

Next divide 350 by the 15.5 cm and you should get 22.580 and so on, however you are only required to find how many you can make (the whole number) so therefore the answer is

22

(If you do need to add the decimal it’s either 22.58 or 22.6 or 22.50

So 3.5*100=350 cm

Next divide 350 by the 15.5 cm and you should get 22.580 and so on, however you are only required to find how many you can make (the whole number) so therefore the answer is

22

(If you do need to add the decimal it’s either 22.58 or 22.6 or 22.50

MIDDLE SCHOOL

paula earned a 56% on her science test if she got 14 problems correct then how many questions were on the test

56% = 14 questions

1% = 14 ÷ 56 = 0.25 questions

100% = 0.25 x 100 = 25 questions

Answer: 25 questions.

1% = 14 ÷ 56 = 0.25 questions

100% = 0.25 x 100 = 25 questions

Answer: 25 questions.

To find the original amount, you do the amount she got correct divided by (1 minus the percentage).

Let P = amount of problems on the test.

P = 14 / (1 - 0.56)

= 14/ 0.44

≈ 31.818 repeating.

You can have part of a question (in this math, that is. Partial credit IRL exists) so we round to the nearest whole question, 32.

The test had 32 questions.

Let P = amount of problems on the test.

P = 14 / (1 - 0.56)

= 14/ 0.44

≈ 31.818 repeating.

You can have part of a question (in this math, that is. Partial credit IRL exists) so we round to the nearest whole question, 32.

The test had 32 questions.