# Simplify the expression. 5g – 7g + 4 + 2g CLEAR CHECK -70g + 4 -2g + 4 + 2g 4 4g

C) 4

Step-by-step explanation:

5g-7g+4+2g

5g-7g+2g+4

-2g+2g+4

4

## Related Questions

What percent of 40 is 12

12/40 = X/100
(12*100)/40

12* 100 = 1200

1200/40=30

x=30

Yasmine is serving ice cream with the birthday cake at her party. She has purchased 19 1/2 pints of ice cream. She will serve 3/4 of a pint to each guest. a. How many guests can be served ice cream?

b) No, there will be no ice cream left because the result of the division is a exact number.

Step-by-step explanation:

Pints purchased: 19 ½ = (19.2+1)/2 = 39/2

Serve of pint per guest: 3/4

a. How many guests can be served ice cream?

To find out how many guests can be served all we have to do is divide the amount purchased by the amount served per guest:

39/2 ÷ 3/4 = 39/2 * 4/3 = 26 guests

No, there will be no ice cream left because the result of the division is a exact number.

1. A box of 80 coins, consisting of only nickels and dimes, is worth 7 dollars and 80 cents. Find the number of nickels. 2. Two drivers are 420 miles away from each other when they started moving towards each other. They meet after 4 hours. What is the speed of the first car, if the second car's speed is 45 mph?

1. 4 nickels
2. 60 mph

Step-by-step explanation:

1. If all were dimes, the value would be \$8.00. The value is actually \$0.20 less than that. Replacing a dime by a nickel decreases the value by \$0.05, so there must be \$0.20/\$0.05 = 4 nickels.

2. The total of the two speeds is the rate of closure: (420 mi)/(4 h) = 105 mi/h. The speed of the second car is found by subtracting the speed of the first car from this total:

105 mph - 45 mph = 60 mph

List two ways a rectangle and a square are alike