MATHEMATICS
MIDDLE SCHOOL

Answer:

Answer:

96 mins/24 means that there are 4 full sections

for every section there is 6 minutes of commercials.

6x4 means that there would be 24 minutes of commercials!!

IF IT HELPS ID APPRECIATE BRAIINLIEST!

MIDDLE SCHOOL

I have a problem with my homework:

(10x-5)=20

Show Answer and I will give brainest :)

These are step-by-step instructions to this question:

(10x-5)=20 Write the equation

10x=25 Use Addition Property of Equality

x= 2.5 Use Division of Equality

Answer: 2.5

MIDDLE SCHOOL

Evaluate the expression.

Equation: 6.73 - 2 x (5⁰/2)

Work:

6.73 - 2 x 1/2

6.73 - 1

5.73

Final Answer:

5.73

Work:

6.73 - 2 x 1/2

6.73 - 1

5.73

Final Answer:

5.73

MIDDLE SCHOOL

Liz earns 5% commission on all sales she makes so far this month she has made $2400 in sales what amount did Liz earn in commission this month? Liz earns $600 each month in addition to her commission last month she made $8500 in sales what was her total monthly pay last month

Part A: All you do is multiply the sales by the commission percentage. 0.05 is 5% in decimal form.

2400x0.05=$120

She earned $120 in commission this month.

Part B:To find her total months pay, you must add 600 and her commission together.

8500x0.05=$425

$425+$600=$1025

Her total months pay was $1025.

2400x0.05=$120

She earned $120 in commission this month.

Part B:To find her total months pay, you must add 600 and her commission together.

8500x0.05=$425

$425+$600=$1025

Her total months pay was $1025.

MIDDLE SCHOOL

A bird flies 2/3 of a mile per minute. How many miles per hour is it flying? Make a Selection:

A. 40 mph

B. 60 mph

C. 30 mph

D. 20 mph

Answer:

A. 40 mph

Step-by-step explanation:

A bird flies 2/3 miles per minute. You are trying to solve miles per hour.

Note that there are 60 minutes in an hour. Multiply 2/3 with 60:

2/3 x 60 = (2 * 60)/3 = (120)/3 = 40

A. 40 mph is your answer.

~