# Here are scores for two softball teams for seven innings. Rosie's Riveters beat The Susan Bees by how many runs? Rosie's riveters: 1 3 4 2 1 0 2 The Susan bees : 0 0 5 3 0 1 1 Enter your answer.

For the scores for two softball teams of the seven innings. Rosie's Riveters beat the Susan Bees by 7 runs.

What is an arithmetic operation?

It is defined as the operation in which we do the addition of numbers, subtraction, multiplication, and division. It has basic four operators that are +, -, ×, and ÷.

It is given that, the score for the  two softball teams for seven innings is,

Rosie's riveters: 1 3 4 2 1 0 2

The Susan bees : 0 0 5 3 0 1 1

The total score of seven innings of Rosie's riveters is,

=1+3+4+2+1+0+2

=13

The total score of seven innings of the Susan bees is,

=0+0+5+3+0+1+1

=10

We have to apply the subtraction operation in order to find the run by which the Rosie's Riveters beat the Susan Bees,

=13-10

=3

Thus, for the scores of the two softball teams in the seven innings. Rosie's Riveters beat the Susan Bees by 7 runs.

brainly.com/question/20595275

#SPJ3

Rosie's Riveters has 13 points in all.

The Susans Bees has 10 points in all.

13 - 10 = 3. The Susans Bees lost by 3 points.

## Related Questions

A Stadium holds 50,000 people. The stadium is divided into 250 seating sections. How many seats are in each section?

There are 200 seats because 50,000 divided by 250 = 200. I hope it helps!
200 seats are in each row

In one grade of 150150 students, the ratio of boys to girls is 2 : 3 . How many boys are in that grade?

2 + 3 =5

150/5=30

30 x 2 is 60

There are 60 boys

Blakemore elementary school has 1,000 students. each of the 15 student council members of Blakemore Elementary School is responsable for telling exactly 2 other students about the upcoming school pep assembly. Each of those 2 is then responsable for telling 2 other students. It takes 15 minutes for each round of students to be told. How many minutes will take for 1,000 students to receive the information about the pep assembly? Minute               students               total number of students told

0                          15                           15
15                         30                          15+30=45
30                          60                         45+60=105

It seems like you already have it but you haven't done the work all the way through yet. anyway Here:

Minutes:                  Students:
45                           120
60                            240
75                           480
90                            960
105                          1000+

end of round1 -- 30 students -- 15 minutes

round2 -- 60 -- 30 min

round3 -- 120 -- 45

round4 -- 240 -- 60

round5 -- 480 -- 75

ruond6 -- 960 -- 90

round7 --1920 -- 105

Step-by-step explanation:

The tread life of a particular brand of tire is a random variable best described by a normal distribution with a mean of 60,000 miles and a standard deviation of 1000 miles. What warranty should the company use if they want 96% of the tires to outlast the warranty? 59,000 miles 58,250 miles 61,000 miles 61,750 miles

Step-by-step explanation:

Given : The p-value of the tires to outlast the warranty = 0.96

The probability that corresponds to 0.96 from a Normal distribution table is 1.75.

Mean :

Standard deviation :

The formula for z-score is given by  : -

Hence, the tread life of tire should be 61,750 miles if they want 96% of the tires to outlast the warranty.