MATHEMATICS
MIDDLE SCHOOL

Answer:

Answer:

The three consecutive even integers are 4,6,8

Step-by-step explanation:

Let the three consecutive even integers be 2x, 2x+2, 2x + 4

Middle number = 2x +2

2x + 2x+2 + 2x + 4 = 4* (2x+2) - 6

6x + 6 = 4*2x + 4*2 - 6

6x + 6 = 8x + 8 -6

6x + 6 = 8x + 2

6x - 8x = 2 -6

-2x = -4

x = -4/-2

x = 2

The three consecutive even integers are

2x = 2*2 = 4

2x+2 = 2*2 +2 =4 + 2 = 6

2x + 4 = 2*2+4 = 4+4 = 8

MIDDLE SCHOOL

Solve each equation

1) v- 10=-9

Answer:

Step-by-step explanation:

MIDDLE SCHOOL

Juliana is not certain of which pizza to order. She can have the medium or large size pizza, with thin or thick dough; replace the regular with hot or garlic sauce; add one topping if she'd like of mushrooms, onions, peppers or pepperoni. How many different pizzas can Juliana eventually order?

There are 48 different pizzas that Juliana can order.

How many different pizzas can Juliana eventually order?First, we need to identify the selections.

Here the selections (and the number of options for each) are:

- Size (2 options, medium or large)
- Thickness (2 options, thin or thick)
- Sauce (3 options, regular, hot, and garlic).
- Topping (4 options, mushrooms, onions, peppers or pepperoni).

The total number of different pizzas that can be made is the product between the numbers of options:

C = 2*2*3*4 = 48

There are 48 different possible pizzas.

If you want to learn more about combinations:

brainly.com/question/251701

#SPJ2

Small, medium, and large pizzas are all cut into 8 slices. Q: How many people does each size pizza feed: ... If it's a last minute order just let us know what time you would like the delivery for and we will call you back to confirm and try to ... Q: If I do not specify whether or not I want a pizza thick or thin, how will this be made?

HIGH SCHOOL

You have two jobs. one job pays $8 per hour and the other pays $6 per hour. you worked 20 hours total last week and earned $136. how many hours did you work at each job?

The question being the case, the equation is: 8x + 6y = 136.

Where x is the number of hours spent on job A and y is the number of house spent on job B. Now to solve for both variables.

Notice that if you add x and y, you should get a total of 20 hours so x + y = 20.

To get x, x = 20 - y. Replace the answer on the original equation gives you 8(20-y) + 6y = 136.

160 - 8y + 6y = 136

160 - 2y = 136

-2y = 136 - 160

-2y = -24

Solve for y by dividing both sides of this equation by -2 to get y:

y = 12

Replace y on the x + y = 20 equation to get x.

x + 12 = 20

x = 20 = 12

x = 8

Therefore:

x = 8 hours on job A

y = 12 hours on job B

Hope this helps!

Where x is the number of hours spent on job A and y is the number of house spent on job B. Now to solve for both variables.

Notice that if you add x and y, you should get a total of 20 hours so x + y = 20.

To get x, x = 20 - y. Replace the answer on the original equation gives you 8(20-y) + 6y = 136.

160 - 8y + 6y = 136

160 - 2y = 136

-2y = 136 - 160

-2y = -24

Solve for y by dividing both sides of this equation by -2 to get y:

y = 12

Replace y on the x + y = 20 equation to get x.

x + 12 = 20

x = 20 = 12

x = 8

Therefore:

x = 8 hours on job A

y = 12 hours on job B

Hope this helps!

HIGH SCHOOL

What is the inverse operation of division? A. Subtraction

B. All mathematical operations

C. Multiplication

D. Division has no inverse operation.

Multiplication is the inverse of division

6/3 = 2

3*2 = 6

6/3 = 2

3*2 = 6

Answer: multiplication

Step-by-step explanation: