# Lynn paid \$12.21 for ribbon. The cost per yard was \$1.48. How many yards of ribbon did Lynn buy?

Answer: Lyn bought 8.25 yards of ribbon.

Step-by-step explanation:

Given : Lynn paid \$12.21 for ribbon.

The cost of ribbon per yard was \$1.48.

Then by using division operation , the length of ribbon ( in yards) bought by Lyn is give by :-

Hence, the length of ribbon bought by Lyn =8.25 yards

i.e. Lyn bought 8.25 yards of ribbon.

Answer: If you divide \$12.21 by \$1.48 you will get 8.25 meaning Lynn bought 8.25 yards of ribbon

## Related Questions

One serving of granola provides 4% of the protein you need daily. You must get the remaining 48 grams from other sources. How many grams of protein do you need daily?

You will need 46.08 grams.

48 • 0.04 (4%) = 1.92
multiply 48 by 0.04 to find what 4% of 48g is
48 - 1.92 = 46.08
then subtract the 4% to get the rest amount

Show how to multiply 46.93×1.8

An urn contains eight blue balls and seven yellow balls. if six balls are selected randomly without being​ replaced, what is the probability that of the balls​ selected, two of them will be blue and four of them will be​ yellow

to be sure that 2 of them will be blue i have to select 7+2=9 balls
7+8=15 balls in the urn
P=9/15

to be sure that 4 of them will be yellow i have to select 8+4=12 balls
P=12/15

10. simplify the rational expression by rationalizing the denominator.( 1 point ) 4√150/√189x