MATHEMATICS
COLLEGE

Answer: The answer is 7,400,650 because if you use a number line and round to the nearest ten you will get that answer

Answer:

Answer:

7,433,654 rounded to nearest ten is what 7,433,650.

Step-by-step explanation:

MIDDLE SCHOOL

Lisa walked 8 km more than Tim. Lisa walked twice as far as Tim. How far did each walk?

COLLEGE

Lauren took 12 hours to read a 360 page book. AT THIS RATE, how long will it take her to read a 400 page book?

Please show work

Answer:

Lauren will read 400 pages in 13.33 hours.

Step-by-step explanation:

Lauren took 12 hours to read a 360 page book.

Or we can say that 360 pages were read in = 12 hours.

So, 400 pages will be read in =

= 13.33 hours.

Hence, Lauren will read 400 pages in 13.33 hours.

12 hours x 60 minutes = 720 minutes.

720/360 = 2 minutes per page.

400 x 2 = 800 minutes or 13 hours and 20 minutes

720/360 = 2 minutes per page.

400 x 2 = 800 minutes or 13 hours and 20 minutes

MIDDLE SCHOOL

What is 7% of 39?

Thank you for your help.

Answer:

W=2.73

Step-by-step explanation:

Is means equals and of means multiply

W = 7% of 39

Change to decimal form

W = .07 * 39

W=2.73

2.73

7×39÷100=2.73

Simple as that

MIDDLE SCHOOL

After eating at the restaurant,Jason,Jessica and Sarah decided to divide the bill evenly.If each person paid 41 dollars what was the total of the bill

41 times 3 = $123 :)

Have an awesome day!