# Identify the percent of change as an increase or a decrease 6 yards to 36 yards

Ok so like

Percent of change is the amount of change/original amount

The amount of change is 30 because 36-6=30

30/6 is 5

and

5 = 500% percent of change

IM MEGA BAD AT EXPLAINING STUFF IM SO SORRY AAA

This would be a 500% increase.

6 x 1 = 6, and so this is a 0% increase of 6.

6 x 2 = 12, and so this is a 100% increase

6 x 3 = 18, and so this is a 200% increase.

Knowing this, we know that 36 is 600% of 6, or a 500% increase

## Related Questions

Find two consecutive integers whose sum is 75

The two consecutive integers whose sum is 75 are; 37 and 38.

If two consecutive integers sum up to become 75.

We can represent the first number as = x and

the second number as = (x + 1).

The sum of both of the numbers = 75.

therefore, x + (x + 1) = 75.

• 2x + 1 = 75

• 2x + 1 = 752x = 75 - 1

• 2x + 1 = 752x = 75 - 12x = 74

Dividing both sides of the equation by 2; we have;

x = 37

x + 1 = 38.

Ultimately, the two consecutive integers are; 37 and 38.

brainly.com/question/18370359

x + (x + 1) = 75

2x + 1 = 75

2x = 74

x = 37

75 - 37 = 38

You can check by substituting the product for the value of x.

37 + 37 + 1 = 75

The product of 3! is

The product of 3 factorial is 6.

What is Multiplication?

Multiplication of two numbers is defined as the addition of one of the number repeatedly until the times of the other number.

a × b means that a is added to itself b times or b is added to itself a times.

We have to find the value of 3 factorial.

By the definition of factorial, factorial of any natural number can be defined as,

a factorial = 1 × 2 × ....... × (a - 1) × a

Here we have to find 3 factorial.

3 factorial can be written as,

3 factorial = 3 × 2 × 1 = 6 × 1 = 6

Hence the required product of 3 factorial is 6.

To solve more problems on Factorial, click on the link :

brainly.com/question/16674303

#SPJ2

The answer to 3! Is 6

Caleb wants to rent a kayak. Kayak rentals cost \$14.50 for half a hour. If Caleb rents a kayak for one hour and forty five minutes , how much will it cost him

14.50•2=29.00
29.00= 1 hour renting a kayak
So for another 30 minutes add 29.00+14.50= 43.50
Then take 30 and divide it by 15 to get 2
Then divide 14.50 by 2 to get 7.25
Therefore, 43.50+7.25= \$50.75 after 1 hour and 45 minutes.

iajsuvsjsgsygwtq*qqhauayaga?gq

The equation of line WX is y = −2x − 5. Write an equation of a line perpendicular to line WX in slope-intercept form that contains point (−1, −2) y = 1 over 2x + 3 over 2

y = negative 1 over 2x + 3 over 2

y = 1 over 2x − 3 over 2

y = − 1 over 2x − 3 over 2