MATHEMATICS
MIDDLE SCHOOL

Answer: I believe gallons is the answer.

HIGH SCHOOL

3 cups 6oz + 2 cups 9oz

1 cup is equal to 8 oz, so

3 cups x 8 = 24 oz.

you'll do the same for the two cups

2 x 8 = 16 oz

so adding them all together will be

24 + 6 + 16 + 9 = 55 total oz.

3 cups x 8 = 24 oz.

you'll do the same for the two cups

2 x 8 = 16 oz

so adding them all together will be

24 + 6 + 16 + 9 = 55 total oz.

COLLEGE

The tax rate of $.6943 in decimal form can be expressed per $100 as A. $6.943. B. $690.3. C. $69.43. D. $69.43 mills.

Let

x-------> The tax rate in decimal form

we know that

x*100=6943

divide by 100 both sides

x=6943/100

x=69.43

the answer is the option

C. $69.43

x-------> The tax rate in decimal form

we know that

x*100=6943

divide by 100 both sides

x=6943/100

x=69.43

the answer is the option

C. $69.43

Answer:

The answer is option D. $69.43

Step-by-step explanation:

Given tax rate per $100 = $0.6943

So, we will multiply this rate with 100.

= $69.43

The tax rate here, is the per dollar times per 100 of the assessed value.

Therefore, the answer is option D. $69.43

MIDDLE SCHOOL

2 1/2= how many quarts

If you mean quarters the answer would be 10

There is 4 quarters in 1, so 8 in 2 and 2 in 1/2

There is 4 quarters in 1, so 8 in 2 and 2 in 1/2

MIDDLE SCHOOL

Nick rode his bike 3.25 miles in 12 minutes. What was Nick’s average rate in miles per hour?

Answer: the answer is 3.6 mph

Step-by-step explanation: to find the average speed you need to divide your total distance by total time. Im this case you need to divide 12 by 3.25