# A. Find the slope of the roof of a home that rises 8 feet for every horizontal change of 24 feet. Write your answer as a fraction in simplest form slope: b. The cost of nails varies directly with the number of pounds bought. If 4 pounds of nails cost $11.60, what is the cost of 3.5 pounds?$?

Answer: A. rise over run. 8/24=1/3
slope:1/3

b. find the cost per pound 11.60/4=2.90
then multiply by the amount of pounds 2.90*3.5=10.15

\$10.15

## Related Questions

What is the exponential form of ln(13x)

Nothing more can be done to this problem.
Let y=ln(13x), so e^y=13x.

The fraction 1/9 produces a repeating decimal 0.1 ? true or false

The answer is true. 1/9 = 0.111111......
Hello.

So yes, 1/9 produces a repeating decimal 0.1...

Jessica is a custodian at Oracle Arena. She waxes 20 \text{ m}^220 m 2 20, space, m, start superscript, 2, end superscript of the floor in \dfrac35 5 3 ​ start fraction, 3, divided by, 5, end fraction of an hour. Jessica waxes the floor at a constant rate. At this rate, how many square meters can she wax per hour?

Given that Jessica is a custodian at Oracle Arena.

She waxes 20 square meters space of the floor in 5/3 of an hour. Jessica waxes the floor at a constant rate means rate will remain fixed for any hour.

Now we have to find about how many square meters can she wax per hour.

To find that we just need to divide 20 squaer meters by 5/3 hours

=12

Hence final answer is 12 square meters can she wax per hour.

Which can also be written as per hour.

100/3

Step-by-step explanation:

10 feet wide by 30 feet long by 1/3 foot deep.what is the volume?

----------------------------------------------
Formula
----------------------------------------------
Volume = Length x Width x Height

----------------------------------------------
Apply Formula
----------------------------------------------
Volume = 10 x 30 x 1/3 = 100 ft³

----------------------------------------------
----------------------------------------------
Hey there!

To find volume, multiply the length, width, and height.

For this problem, multiply 10 x 30 x 1/3 . . .

10 = 10/1

30 = 30/1

10 x 30 = 300

1 x 1 = 1

= 300/1

Simplifying 300/1 . . .

300/1 = 300

300 = 300/1

1/3 = 1/3

300 x 1 = 300

1 x 3 = 3

= 300/3

Simplifying 300/3 . . .

300/3 = 100