MATHEMATICS COLLEGE

if I'm going to the lake that is 60 miles away and I'm driving 40 miles per hour how long would it take for me to get there

Answers

Answer 1
Answer: About 1.5 hours since you would do distance divided by the rate to get the time.

Related Questions

COLLEGE

A cube with side length 4 centimeters is 25% full of sand. What is the volume of sand

Answers

First, find the volume of the whole cube
Volume of cube = 4 x 4 x 4 = 64 cm³

The volume of sand is 25% of the volume of cube so,
Volume of sand = 25/100 x 64 = 16 cm³
HIGH SCHOOL

Emily collected $950 selling Girl Scout cookies all day Saturday. Emily's troop collected 10 times as much as she did. How much money did Emily's troop raise

Answers

Emily's troop raise $9500

What is unitary method?

The unitary method is a technique for solving a problem by first finding the value of a single unit, and then finding the necessary value by multiplying the single unit value.

Given:

Emily raise = $950

Now,  Emily's troop collected 10 times as much as she did.

So,

Emily's troop raise =  $950  * 10

= $9500

Hence, Emily's troop raise $9500

Learn more about unitary method here:

brainly.com/question/22056199

#SPJ2

Emilys troop made 9500 dollaars

MIDDLE SCHOOL

An HVAC technician is planning to install air conditioning for the four identical offices shown in the drawing. The air conditioning unit can cool a multi-room area of 700–800 square feet. If the hallways are not included, is the unit the right size?

Answers


The question shows how important it is to review the drawings before making
any decisions on an engineering design project like this one.

Since the drawings have not been included, one must resist the urge to say
anything one way or the other regarding the proper sizing of the proposed
refrigeration system. 

Any comment at this point, that could be interpreted as an engineering evaluation
or opinion, would be foolhardy and irresponsible.  Although the engineer may well
be as eager for a decision, bringing closure to the design phase of the project, as
the customer is, he must hold out for the drawings, and say nothing without them.

MIDDLE SCHOOL

125 ×5 - 25 + 10 =
a 520
b 610
c 1100

Answers

That would be easy its b because 125x 5=625 so after that you would subtract 25 625-25=600+10=610 , it's b for sure i hoped i helped you!
Random Questions